Νέα προσθήκη για Άρη Φιλιατών ο Καρβάλιο

Την απόκτηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο ανακοίνωσε ο Άρης Φιλιατών.

Ο 25χρονος αμυντικός χαφ, με καταγωγή από Γουινέα Μπισάου, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστέρα Ιτέας και Αναγέννηση Περιβολίου, με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας πέρυσι.

Αναλυτικά:

«Μια ακόμη προσθήκη για την ομάδα μας στην μεσοαμυντική γραμμή με τη μεταγραφή του 25χρονου αμυντικού μέσου Will Jorge De Sousa Carvalho Baio.

Ο Will με καταγωγή από την Guinea-Bissau είναι ένα παιδί με εξαιρετικά φυσικά προσόντα και δυναμισμό στο παιχνίδι του ενώ ήδη έχει δείξει πολύ καλή προσαρμογή στην ομάδα μας.
Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε Αστέρα Ιτέας και Αναγέννηση Περιβολίου όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κέρκυρας την προηγούμενη περίοδο ενώ έχει και ένα πέρασμα από την Πολωνία με τη φανέλα της Lada Bilgoraj

Αναμφίβολα μια μεταγραφή που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή και αυξάνει τον ανταγωνισμό εντός της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Will στην οικογένεια του Άρη Φιλιατών και του ευχόμαστε μια πολύ παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Will Carvalho bem-vindo ao nosso clube».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις