Νέες εμφανίσεις για τον Πύρασο (pics)

Τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2024-25 παρουσίασε ο Πύρασος.

Αναλυτικά:

Μπλε κι άσπρο τα χρώματά μας, η Αργώ το έμβλημά μας. Παρουσιάζουμε τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα του Πυράσου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο της σεζόν 2024-25. Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση: μπλούζα της εταιρείας Givova άσπρη με μπλε μανίκια. Στο μπροστινό μέρος μέγας χορηγός είναι η εταιρεία Elisabet cruises και στο πίσω μέρος η εταιρεία Argo Oil. Στα μανίκια διαφημίζονται η εταιρεία Tsiamos Real Estate Energy και το Θεσσαλικό τσίπουρο του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου.

Η εμφάνιση συνοδεύεται με μπλε παντελονάκι κι άσπρες κάλτσες.

Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τους 4 χορηγούς της πρώτης εμφάνισης για τη στήριξη και πολύτιμη αρωγή στο έργο μας.

Η εταιρεία Elisabet cruises είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Δημητρίου ως πλοίαρχο του στόλου. Μαζί με την οικογένειά του, ξεκίνησαν τη ναυτική τους παράδοση αρχικά ως ψαράδες στο Βόλο, πριν διακλαδιστούν σε κρουαζιέρες το 1995.  Ο πολύπειρος καπετάνιος Κωνσταντίνος, συνόδευε τουρίστες στα αξιοθέατα κατά μήκος των πανέμορφων ακτών του Πηλίου, στο παραδοσιακό νησί του Τρίκερι, στον κόλπο των Νιών και στο ψαροχώρι «Αγία Κυριακή». Με μεγαλύτερη ζήτηση για περιηγήσεις σε ακόμα περισσότερα αξιοθέατα, ο καπετάν Κωνσταντίνος αποφάσισε να επεκταθεί και να εξερευνήσει τις Βόρειες Σποράδες. Αφού γνώρισε καπετάνιους από μεγαλύτερα τουριστικά σκάφη κατά τη διάρκεια αυτών των εκδρομών, σταδιακά ανέπτυξε την επιθυμία να αποκτήσει ένα επαγγελματικό σκάφος για ασφαλέστερα και πιο άνετα ταξίδια. Έτσι, το 1993 αγοράστηκε ένα ξύλινο καράβι από το Λιμπέρτη Καβάλας και πήρε το όνομα της συζύγου του «Elisabet» κατά παράδοση. Λόγω της εμπειρίας μας και της επιτυχίας των εκδρομών, το 1997, αγοράστηκε το δεύτερο πλοίο χωρητικότητας 250 επισκεπτών, καθιστώντας το τον ακρογωνιαίο λίθο της οικογενειακής μας εταιρείας. Ο τρέχων στόλος μας περιλαμβάνει τις Elisabet II, Elisabet-Demetra, Kapetan Kostas και το νέο απόκτημα, Elisabet-Anna.

Η εταιρεία Argo Oil, με βαθιά γνώση και μεγάλη εμπειρία για τα προϊόντα που διαθέτει, δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και εμπορίας λιπαντικών από το 1997. Προμηθεύει, επιχειρήσεις και ιδιώτες, υψηλής ποιότητας και παγκόσμιας αναγνώρισης λιπαντικά αυτοκινήτου, βαλβολίνες, υδραυλικά λάδια, γράσα, αντιψυκτικά υγρά για Φορτηγά, ΙΧ αυτοκίνητα, αγροτικά μηχανήματα, χωματουργικά μηχανήματα, μηχανές θαλάσσης. Εισάγει μια πολύ μεγάλη γκάμα λιπαντικών, αφού συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη ποιότητα. Λιπαντικά όλων των επωνύμων εταιρειών και σε όλες τις συσκευασίες. Η εταιρεία “ARGO OIL” στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους, εμβαδού άνω των 600 τμ., στο ΔΙΜΗΝΙ ΒΟΛΟΥ, καθώς επίσης κατέχει τον τίτλο του επίσημου συνεργάτη της γαλλικής εταιρείας λιπαντικών διεθνούς φήμης Total. Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε χονδρική και λιανική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις