Νέο διπλό “χτύπημα” από τον Πιερικό

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πιερικός, που απέκτησε τον 21χρονο μέσο Μιλτιάδη Ίννου και τον 32χρονο μέσο Τάσο Λαγό.

Οι ανακοινώσεις:

«O ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Μιλτιάδη Ίννου!

Ο 21χρονος μέσος (30/4/2001) θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα “μελανολευκά”, προερχόμενος από τη SL2 και τον Απόλλων Πόντου, με τον οποίο κατέγραψε 16 συμμετοχές την περσινή σεζόν. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ιεράπετρα, καθώς και στις ομάδες Κ19 του ΝΠΣ Βόλος και Κ17 του Άρη».

«O ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Τάσο Λαγό!

Ο 32χρονος μέσος (12/4/1992) θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πιερικού για πρωταθλητισμό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας και παρουσιάστηκε από τον αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Λεοντάρα (φώτο), πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο έμπειρος χαφ, άρχισε την καριερα του από τον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας περισσότερες από 70 συμμετοχές σε επίπεδο Super League, Κυπέλλου και ευρωπαϊκών αγώνων, για να ακολουθήσει η μετακίνηση του στην Μπουντεσλιγκα 2 και τους Würzburger Kickers.

Επέστρεψε στη Super League με τη φανέλα της Λάρισας τη σεζόν 2017-2018, ο Ερμής Αραδιππου στην Κύπρο και εν συνεχεία ο Απόλλων Σμύρνης σε Super League 2 και Super League.

Aγωνιστηκε δυο σεζόν στη Αναγέννηση Καρδίτσας στη Super League 2, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε και την περσινή χρονιά με τον Αιολικό.

Έχει φορέσει δέκα φορές το εθνόσημα, όντας μέλος της Εθνικής Ελλάδος U21».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις