Νίκη Βόλου: “Αηδία! Στήσανε το παιχνίδι”

Σε μία καταγγελία που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης και πρόκρισης στα πλέι οφ της υδατοσφαίρισης, προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.
Στην ανακοίνωση του τμήματος αναφέρεται πως η Πετρούπολη και ο Μίλωνας έστησαν τον αγώνα για να βγει ισόπαλος και να προκριθούν οι δυό τους αφήνοντας τη Νίκη εκτός τετράδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία:
“Η αντρική ομάδα του τμήματος μας έκανε τεράστια προσπάθεια να προκριθεί στη 4αδα του πρωταθλήματος στη τελική φάση.
Και παρά την ονειρεμένη εμφάνιση με την Ολυμπιάδα Πετρούπολης στο πρώτο ματς με σκορ 12-5 η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.
Στα σημερινά παιχνίδια το πρωινό με τον Μύλωνα ηττήθηκε σε ένα πραγματικό ντέρμπι στις λεπτομέρειες με 9-8 και το απόγευμα στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου δείχνοντας σημάδια κούρασης έχασε 12-10.
Και κάτω από αυτές τις συνθήκες όμως με τη συγκομιδή των 3 βαθμών θα μπορούσε να προκριθεί στα χιαστί παιχνίδια ως δεύτερη αν στο επόμενο παιχνίδι του ομίλου οι ομάδες της Πετρούπολης και του Μύλωνα δε στήνανε το μεταξύ του ματς με ισοπαλία……αυτή η συνθήκη και μόνο άφηνε την ομάδα μας εκτός και τις δύο προαναφερθείσες ομάδες στη πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.
Σε ένα αγώνα δυσφήμιση του αθλήματος ανάμεσα στις δύο αθηναϊκές ομάδες έγιναν απίστευτα πράγματα που όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης γελούσαν και αηδίαζαν παράλληλα.
Τηλέφωνα μεταξύ των δύο προπονητών από πάγκο σε πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέναλτι εκτελεσμένα στα περιστέρια,σουτ πάσα στα χέρια των αντιπάλων τερματοφυλάκων και πολλά άλλα τραγελαφικά.
ΝΤΡΟΠΗ γιατί αυτό δεν ταιριάζει και στην ιστορία των δύο σωματείων αλλά και στη προσπάθεια των αθλητών.
ΚΡΙΜΑ για ότι συνέβη αλλά η απαξίωση είναι κάτι που όλοι θα το βρουν μπροστά τους και ο αθλητισμός μόνο τέτοιες συμπεριφορές δεν πρεσβεύει.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ από καρδιάς σε όλη τη ομάδα της ΝΊΚΗΣ ΒΌΛΟΥ για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που πραγματοποίησε και που κλείνει με μια υπόσχεση .
Οτι του χρόνου θα εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία κερδίζοντας και τους υπονομευτές του αθλήματος…..
ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ΝΙΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις