Νίκη Βόλου: Αναζητώντας τη θετική «εκκίνηση» στο ματς της πρεμιέρας

Η ώρα του πρωταθλήματος έφτασε! Η Νίκη Βόλου «ρίχνεται» στη μάχη του πρωταθλήματος της SL2 σήμερα στις 5 το απόγευμα αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Χαλάστρας την ομάδα του Καμπανιακού.

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν έως τώρα δύο επίσημους αγώνες για τη διοργάνωση του Κυπέλλου δίνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μολονότι δεν μπορούν ακόμα να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ματς με τον Ατρόμητο Παλαμά, η Νίκη εμφανίστηκε πολύ καλή στο τακτικό της κομμάτι τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα «βγάζοντας» μια αισιοδοξία προς τους φιλάθλους της. Απεναντίας στον αγώνα με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, που επήλθε ο αποκλεισμός από τον θεσμό, η Νίκη προβλημάτισε καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα νωθρή με άναρχο τρόπο ανάπτυξης και ελάχιστες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων», με πρώτον τον Στέφανο Ξηροφώτο, επιθυμούν άμεσα να ανατρέψουν την άσχημη εικόνα του περασμένου αγώνα και να μπουν με το «δεξί» στο πρωτάθλημα νικώντας τον Καμπανιακό.

Άπαντες παρόντες

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή, με τη Νίκη να αναζητεί την ιδανική πρεμιέρα στην έναρξη της SL2.

Ο Ματάους ξεπέρασε τον τραυματισμό του, πήρε μέρος στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και διεκδικεί την πρώτη του συμμετοχή με την κυανόλευκη φανέλα. Ο Βερνάρδος, επίσης, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου, δίνοντάς του επιπλέον λύσεις για την επίθεση της ομάδας. Ο Σελιμάι προσαρμόστηκε γρήγορα, ενσωματώθηκε αμέσως και είναι έτοιμος να προσφέρει. Ο Εντ Κάρλος πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, με τον τεχνικό της Νίκης να αποφασίζει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση Καμπανιακός – Νίκη Βόλου, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, θα διευθύνει ο Θωμάς Μπουρουζίκας από την Λάρισα. Βοηθοί ορίστηκαν οι Θανάσης Μαλανδρής και Σταύρος Χρυσαΐδης από την Ένωση Χαλκιδικής. Τέταρτος θα είναι ο Βολιώτης Στέφανος Καλαντζής με παρατηρητή τον Γιώργο Λιαχούδη από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις