Νίκη Βόλου: Κλείνει Βερνάρδο – Δικός της ο Δούμτσης | Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις

Εβδομάδα ανακοινώσεων αναμένεται να είναι η επόμενη για τη Νίκη Βόλου καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει και υπογράψει ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πριν τις πρώτες μεταγραφές θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον Στέφανο Ξηροφώτο και των ατόμων που θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αναστασίου, Λίταινας και Πέττας έχουν, επίσης, συμφωνήσει να συνεχίσουν να φοράνε τα κυανόλευκα όπως και ο Μιχάλης Γιαννίτσης που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

O Βασίλης Σούλης το φαβορί για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον βολιώτικο σύλλογο. Μία θέση της τριάδας των τερματοφυλάκων ανήκει στον Στράτο Μισυρλή που επιστρέφει στη Νίκη μετά από δύο χρόνια.

Στη βολιώτικη ομάδα επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια και ο Αχιλλέας Σαλαμούρας που φόρεσε τα κυανόλευκα τη σεζόν 2020-21.

Ο Γιώργος Τσιλιγγίρης θα πρέπει να θεωρείται, επίσης, παίκτης της Νίκης καθώς το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι η ανακοίνωση. Το δεκάρι του Μακεδονικού εντυπωσίασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από δύο μήνες και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ηγήθηκε των επιθετικών ενεργειών της ομάδας του.

Ο Αδάμ Κούφας θα πρέπει να λογίζεται ως παίκτης της Νίκης καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυανόλευκη διοίκηση. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Κοζάνης. Τη σεζόν 2022-23 στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική όντας ο βασικός στόπερ της ομάδας, με 25 συμμετοχές και τρία γκολ. Την προηγούμενη χρονιά και στο πρωτάθλημα της Super League 2 o Θεσσαλονικιός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, με 12 συμμετοχές.

Στο στόχαστρο της Νίκης μπήκε πρόσφατα ο Θοδωρής Βερνάρδος που πραγματοποίησε δύο γεμάτες σεζόν με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από τα τέσσερα φετινά του γκολ, ο 27χρονος επιθετικός τα πέτυχε με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Η ταχύτητα είναι το βασικό του προτέρημα και ειδικά στην επιθετική μετάβαση αποτελεί ένα όπλο πρώτης γραμμής για τον κάθε προπονητή. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 31 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Την περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου σημειώνοντας πέντε τέρματα σε 31 αγώνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να φορέσει τα κυανόλευκα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στη βολιώτικη ομάδα.

Τη φανέλα της Νίκης αναμένεται να φορέσει, επίσης, ο Γιώργος Δούμτσης. Ο 24χρονος μέσος είχε μία γεμάτη χρονιά με την ομάδα της Ρόδου με 29 συμμετοχές και 7 γκολ.  Τη σεζόν 2019-20 αποτέλεσε μέρος του ρόστερ του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να μπορέσει να βρει χρόνο συμμετοχής. Την επόμενη σεζόν μεταπήδησε στον ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και μία στο Κύπελλο. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καλλιθέα και στη συνέχεια η Ρόδος.

Η προετοιμασία της Νίκης θα αρχίσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου με τους παίκτες να περνάνε εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις πριν περάσουν στο πρώτο στάδιο των προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις