Νίκη Βόλου: Τα πεπραγμένα και η ώθηση που ψάχνει!

Η κακή πρεμιέρα:

Η έναρξη στο πρωτάθλημα της SL2 για τη Νίκη Βόλου συνοδεύτηκε όχι μόνο από ήττα αλλά και με μια κάκιστη εμφάνιση που προβλημάτισε άπαντες στo κυανόλευκο στρατόπεδο!

Του Βαγγέλη Τσαρούχα

Έλλειψη πάθους και μη δεκτικότητα στις οδηγίες του από ορισμένους ποδοσφαιριστές ανέφερε ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν αρνητική με την ομάδα να δουλεύει όλη την εβδομάδα αθόρυβα προκειμένου να ανακάμψει στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’.

Τα σημάδια ανάκαμψης:

Στη 2η αγωνιστική η Νίκη αντιμετωπίζει τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο Πανθεσσαλικό στάδιο μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους της παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Όντως ο προπονητής προβαίνει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις καθώς αφήνει εκτός τους Σούλη, Βλάχο και Λίταινα, βάζοντας στην αρχική ενδεκάδα τους Τσέλιο, Προδρομίτη, Σαποβάλοφ και Βερνάρδο. Μάλιστα ο τελευταίος με υπέροχο σουτ βάζει τους «κυανόλευκους» μπροστά στο σκορ! Η Νίκη δείχνει σημάδια ανάκαμψης και αυτοπεποίθησης! Παίζει με περισσότερο πάθος προσηλωμένη στο τακτικό της πλάνο που στηρίζεται στην καλή άμυνα και στη γρήγορη επιθετική μετάβαση. Η πίκρα της ισοφάρισης από τον ΠΑΟΚ Β’ με το ανύπαρκτο πέναλτι δεν πτοεί τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν το τρίποντο.

Ο αγώνας τελειώνει με τη Νίκη να παίρνει μια μικρή δόση ψυχολογίας και τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα!

Ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα:

Τώρα ακολουθεί ο κυριακάτικος αγώνας στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ! Οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ένα αποτέλεσμα ώθησης που θα τους δώσει το έναυσμα για μια καλύτερη συνέχεια! Ένας σημαντικός αγώνας από πολλές απόψεις με τους ποδοσφαιριστές του Ξηροφώτου να προετοιμάζονται να δώσουν τη «μάχη» τους κόντρα σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους! Η σταδιακή ανάκαμψη της Νίκης Βόλου θα συνεχιστεί; Οψόμεθα!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις