Νίκη Βόλου: Το ρεκόρ των 8 ματς σε 24 μέρες – Αισιοδοξία για τον 2ο γύρο

Η Νίκη Βόλου με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό κατάφερε να ανέβει όχι απλά έναν αγωνιστικό “γολγοθά” αλλά ένα βουνό. Σε 24 μέρες έδωσε 8 αγώνες από τους οποίους οι μισοί εκτός έδρας. Υποχρεώθηκε να αγωνιστεί ακόμη και με συνολικά 14 παίκτες αποστολή, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και τραυματισμών. Να σημειώσουμε πως μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου δεν ανέβαλλε αγώνα λόγω κρουσμάτων και όλες οι αναβολές παιχνιδιών της προήλθαν από αντίπαλες ομάδες.

Η Νίκη κατάφερε και έφτασε στην κορυφή του αγωνιστικού “βουνού” αντιμετωπίζοντας σε κάθε παιχνίδι προβλήματα απουσιών και προς τιμήν της δεν έκανε ποτέ δεύτερες σκέψεις για αναβολή αγώνα, ακόμη κι αν γνώριζε πως η ζυγαριά δεν έγερνε προς το μέρος της.

Τα 8 ματς σε 24 μέρες αποτελούν αδιαμφισβήτητα ρεκόρ για τη Β’ Εθνική, ενώ στη Super League μόνο οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φτάνουν σ’ αυτά τα νούμερα. Με μία μεγάλη διαφορά ωστόσο, τα πολύ μεγάλα, σε αριθμό ποδοσφαιριστών, ρόστερ τους.

Μπορεί η βαθμολογική συγκομιδή σε αυτά τα 8 παιχνίδια να μην ήταν η επιθυμητή για τους κυανόλευκους, όμως προσθέτοντας στην εξίσωση όλες τις παραμέτρους, η πορεία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητική. Με το πρόγραμμά της πλέον να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, με τις προσθήκες του Κουσκουνά, του Αθανασίου και του νεαρού Στοΐνοβιτς, και με τις επιστροφές των Μιράντα, Ροχάνο και Γκαρσία, η Νίκη Βόλου δικαιούται να αισιοδοξεί για μία καλύτερη πορεία στη συνέχεια, έχοντας έναν ολόκληρο γύρο αγώνων για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Το αγωνιστικό “βουνό” που ανέβηκε η Νίκη τις τελευταίες 24 μέρες:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις