«Να χορέψουμε πάνω στα αποκαΐδια της εξυγίανσης σας…»

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη ετοιμάζεται για τη δεύτερη αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, αγώνας για τον οποίο απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών του.

Αναλυτικά η Αυτόνομη Θύρα 10 τονίζει στην ανακοίνωσή της:

«Δεν ξέρουμε τι πρέπει να πούμε για να μη χαρακτηριστούμε γραφικοί. Δεν ξέρουμε πώς πρέπει να εκφραστούμε για να αποτυπώσουμε το μίσος που νιώθουμε μέσα στη ψυχή μας. Ένα μίσος το οποίο είναι προϊόν της αδικίας και της ανισονομίας με την οποία αντιμετωπίζεται ο σύλλογος του ΗΡΑΚΛΗ σε όλα τα επίπεδα.

Από το 2012 είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που κατορθώσαμε να πάμε κάποια εκδρομή χωρίς να κρυβόμαστε, χωρίς να αλλάζουμε δρομολόγια για να αποφύγουμε μπλόκα, χωρίς να δίνουμε μάχες έξω από τις κλειστές πόρτες των γηπέδων ούτως ώστε αυτές να ανοίξουν.

Αλήθεια αφού οι δημοσιογράφοι που έχετε στο payroll σας, παντού αναφέρουν ότι ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ είναι ανύπαρκτος, τότε τι σκατά φοβάστε και μας κόβετε τη χαρά να δούμε την ομάδα μας από κοντά;

Φέτος μετράμε ήδη τρεις στις τρεις απαγορεύσεις (Αιγάλεω, Ευκαρπία, Γιάννενα) και πάμε για τέταρτη στη Λάρισα.

Με αυτό το τρόπο η μαφία του ποδοσφαίρου, η οποία μπορεί να αλλάζει προσωπείο, αλλά παραμένει ίδια, προσπαθεί να στερήσει από την ομάδα μας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει έναντι πολλών εκ των αντιπάλων της. Τον κόσμο της!

Προσπαθεί παράλληλα να δημιουργήσει όλες εκείνες τις συνθήκες οι οποίες θα αγανακτήσουν τον κόσμο, ώστε να αντιδράσει και να έρθουν τιμωρίες και πρόστιμα.

Προσπαθεί να περάσει με την όσο το δυνατόν λιγότερη προβολή διαιτητικά εγκλήματα με τα οποία θα προσπαθήσουν να μας στερήσουν την άνοδο.

Εμείς λοιπόν θα απευθυνθούμε για τελευταία φορά διαδικτυακά στους εμπνευστές αυτής της τακτικής, σε αυτούς που αποτελούν τη μαφία του ποδοσφαίρου, στους μπούληδες που για να βάλουν σε μια σειρά πέντε λέξεις και να σχηματίσουν μια πρόταση, χρειάστηκαν χιλιάδες ρούβλια, και θα τους πούμε το εξής:

Αντέξαμε για χρόνια ακόμα και όταν η ελπίδα μας, είχε χαθεί. Το μίσος με το οποίο μας γεμίζετε, μας τονώνει, μας συσπειρώνει και μας κάνει να αντέχουμε για όσο χρειαστεί, μόνο και μόνο για να χορέψουμε πάνω στα αποκαΐδια της εξυγίανσης σας…

Συνέλευση σήμερα 27/09 στις 20:30 στο Ιβανώφειο…

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις