Νικητής, ο Θησέας, στο ντέρμπι της Μαγνησίας

Ο Θησέας Αγριάς κέρδισε με 3-0 στο ντέρμπι της Μαγνησίας. Οι «πράσινοι» επικράτησαν δίκαια των «ασπρόμαυρων» στο δημοτικό γήπεδο της Αγριάς, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Θησέας ήταν ανώτερος του Διαγόρα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και άξιζε το τρίποντο στο συγκεκριμένο ματς.

Στο 21′ ο Βλάχος άνοιξε το σκορ (1-0), με κοντινή κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 75′ ο Ιωαννίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Θησέα Αγριάς, με πλασέ μέσα από την περιοχή του Διαγόρα Στεφανοβικείου, νικώντας τον Πρίφτη για το 2-0. Όσον αφορά το τρίτο τέρμα της ομάδας του Λάκη Μπακάλη, ο Σιώμος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση τέσσερα λεπτά πριν από τα 90′ και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ στο ντέρμπι της Μαγνησίας.

Σκόρερ: 21′ Βλάχος, 75‘ Ιωαννίδης, 86’ Σιώμος.
Διαιτητής
: Λαθύρης (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας), Μπύρος (Ευρυτανίας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Ν. Βαν Ντε Γουίχε, Ε. Βαν Ντε Γουίχε, Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Κυρίτσης (23’ λ.τρ. Κοτζαθανάσης), Μπόρας, Χατζησταμάτης, Ιωαννίδης (85’ Παναγιώτου), Πέτσης, Οικονόμου (89’ Γαλανόπουλος), Βλάχος (70’ Σιώμος).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ: Πρίφτης, Καλύβας (70’ Τανός), Δίντσης, Σπαθής, Λάιος, Σ. Καραπλιάγκος (35’ Αλαμάνης), Κουβελάς, Αλεξίου, Γιάκας (60’ Κ. Καραπλιάγκος), Κυριάκος, Μπλέντι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις