ΝΠΣ Βόλος: Δική του η Καρακάνα – Ανανέωσε με Γιουβανίδη και Γκαντούλη

Την απόκτηση της Καλλιρόης Καρακάνα και τις ανανεώσεις με Γιουβανίδη και Γκαντούλη ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος.

Αναλυτικά:

ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΟΥΛΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ..

Δυο παίχτριες νεαρές και ταλαντούχες που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν αγωνιζόμενοι με τα χρώματα του βόλου συνεχίζουν στην ομάδα και τη σεζόν 2024-25 αφού σε συνάντηση με την διοίκηση υπήρξε ταύτιση απόψεων και οριστική συμφωνία. Οι δυο νεαρές αθλήτριες υπήρξαν μεταγραφικοί στόχοι και άλλων ομάδων όμως επέλεξαν τον Βόλο και την προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια ομάδα με υγεία, που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα δίνει και ευκαιρίες στις νέες αθλήτριες να διακριθούν στο ποδόσφαιρο.

Η 21χρονη Αγλαία Γιουβανίδη αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, διακρίνεται για τα σωματικά της προσόντα και το δυναμικό της παιχνίδι ενώ τα τελευταία τρία χρόνια που αγωνίζεται στην ομάδα έχει γεμάτες χρονιές, όντας βασική και αναντικατάστατη.

Η 20χρονη Λαρισαία Μαρίλη Γκαντούλη, που είναι φοιτήτρια στον Βόλο, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, διακρίνεται για την τεχνική της κατάρτιση και το δυναμικό της παιχνίδι ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε σε όλους τους αγώνες της ομάδας στην Β’ εθνική, όντας μια βασική μονάδα στην μεσαία γραμμή.

Η ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΚΑΡΑΚΑΝΑ 2Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ..

Η 21χρονη Καλλιρόη Καρακάνα, αγωνίζεται ως αριστερό μπάκ και διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι. Το 2022 κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική με τον Βόλο 2004, όντας μια βασική παίχτρια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, ενώ και τα τελευταία δυο χρόνια είχε γεμάτες χρονιές στην Α’ Εθνική. Η Καρακάνα λοιπόν ακολουθεί την ίδια διαδρομή με την αρχηγό Όλια Κέκου που πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και αυτή από τον Βόλο που δείχνει από τις πρώτες κιόλας μεταγραφικές κινήσεις ότι έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν άλλες 5 αθλήτριες(από Α’ Εθνική) και 2 ξένες που ήδη έχουν συμφωνήσει με τους διοικούντες του συλλόγου και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις