Ν. Θεοδοσιάδης: Μπορούσαμε την ισοπαλία με Ολυμπιακό

Ο τεχνικός του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού: «Ήταν ένα 15νθήμερο με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και η αλήθεια είναι ότι εμείς σήμερα κατεβήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς πολλά από τα όπλα μας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Τα παιδιά έπαιξαν με πάθος, απέναντι σε μία φοβερά ποιοτική ομάδα, μία ομάδα που δίκαια κατατάσσεται στην κορυφή και δίκαια θ’ ανέβει κατηγορία, γιατί θα ανέβει. Εμείς, ωστόσο, αδικούμε συνεχώς τους εαυτούς μας. Σίγουρα, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε, ούτε τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε τη Νίκη, όμως και από τα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι. Γιατί ενώ είμαστε πίσω στο σκορ, έχουμε πολύ καλό τακτικό προσανατολισμό, έχουμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, δεν τον επιτρέπουμε να μας απειλήσει και επέρχεται εκνευρισμός στην αντίπαλη ομάδα.

Θεωρώ, επίσης, ότι στη φάση του πέναλτι δεν υπάρχει παράβαση. Αν και θα το δούμε καλύτερα στο βίντεο, από αυτή τη φάση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς λόγο και αναίτια. Τα παιδιά, ωστόσο, αντέδρασαν, πέτυχαν ένα πολύ ωραίο γκολ και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κανένα ουσιαστικό κίνδυνο, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη και θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτό, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Βγάλαμε δυο-τρεις φάσεις, χωρίς όμως να έχουμε καλή τελική επιλογή για να φέρουμε το πρόβλημα στον αντίπαλο. Για να δεχθούμε και πάλι ένα αστείο γκολ. Όταν, όμως, έχεις απέναντί σου πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μία πολύ ποιοτική ομάδα δεν αφήνουν ασυγχώρητο το παραμικρό λάθος.

Μέσα από την καρδιά μου δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματικά ήταν παλικάρια. Θα πω στα νέα παιδιά που έπαιξαν σήμερα για πρώτη φορά, ότι το μέλλον τους ανήκει. Το τελικό αποτέλεσμα δεν το θεωρώ δίκαιο, καθώς θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Μας δίνεται τώρα η δυνατότητα να ξεκουραστούμε, γιατί παίρνουμε ένα ξεκούραστο τρίποντο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Θα δουλέψουμε με τα καινούργια τα παιδιά και τις μεταγραφικές προσθήκες, Θα επιστρέψουν και οι τραυματίες, όλοι βασικοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις