Ξηροφώτος: «100% βελτιωμένοι στο επιθετικό κομμάτι»

Στην βελτίωση της ομάδας του στο επιθετικό κομμάτι που είχε δείξει αδυναμίες στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Καβάλα. Ο τεχνικός της Νίκης είπε χαρακτηριστικά ότι η βελτίωση ήταν σε ποσοστό 100% και για εκτός έδρας παιχνίδι οι 4-5 κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν πολλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, μ’ έναν πολύ καλό προπονητή, τον Νίκο Καραμπετάκη και μία ομάδα που προέρχονταν από πολύ καλές εμφανίσεις, μία με τον Ηρακλή και μία στο Κύπελλο.

Ξέραμε ότι έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, ήταν επικίνδυνη στην επίθεση, έχοντας τρεις παίκτες να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα και πολύ σφιχτή στη δική της άμυνα. Μία δύσκολη και καλή ομάδα που αντιμετωπίσαμε σήμερα εκτός έδρας.

Για το ματς και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Εμείς εμφανιστήκαμε 100% βελτιωμένοι στο επιθετικό κομμάτι, κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα και είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι. Είχαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες.

Στο διάστημα 70-80’ που άσκησε πίεση η Καβάλα, ήταν καλύτερη, το εξαργύρωσε μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ. Εκεί κρατάμε την αντίδραση της ομάδας που συνέχισε να προσπαθεί και πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια. Θα ήταν άδικο να φύγουμε χωρίς κάτι από ‘δω, βάσει της εμφάνισής μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις