Ολυμπιακός Βόλου: Με τον κόσμο του για τη νίκη στην Ελασσόνα

Την πρώτη του νίκη θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα (16:00) ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας τον Σβορώνο, στην Ελασσόνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Οι ερυθρόλευκοι υποχρεώνονται να “εξοριστούν” εκτός νομού για εντός έδρας αναμέτρηση καθώς τόσο το ΕΑΚ, όσο κάποιο άλλο γήπεδο του νομού, δεν ήταν διαθέσιμο για τη βολιώτικη ομάδα.

Μετά την ισοπαλία στα Τρίκαλα Ημαθίας με την Α.Ε. Αλεξάνδρειας, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει περιθώρια για δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και θα παλέψει για το πρώτο τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που πέρυσι έκανε πρωταθλητισμό αλλά φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένη. Την πρώτη αγωνιστική ο Σβορώνος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Ανθούπολη, με τον σύλλογο της Πιερίας να ψάχνει τους πρώτους βαθμούς.

Ο Στέλιος Αρσένος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σκοπελίτη, Κακάμη, Κούλπα ενώ αντίθετα στη διάθεση του τεχνικού των ερυθρολεύκων αναμένεται να τεθεί ο Τασιούλης.

Στην Ελασσόνα θα βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ώστε να στηρίξουν την ομάδα τους, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μακρυά από το ΕΑΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις