Ολυμπιακός Β.: Κερδίζει το χάμενο έδαφος ο Φράνκο Κολέλα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να δουλεύει με τους παίκτες του πάνω σε θέματα τακτικής και τεχνικής. Ο Βολιώτης προπονητής βλέπει τους ποδοσφαιριστές να έχουν αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που διαθέτει πέρα από ορισμένους έμπειρους παίκτες και ποδοσφαιριστές νεαρούς και φιλόδοξους, που θέλουν να αναδειχθούν μέσα από την ομάδα.

Τα δείγματα του Ολυμπιακού στα φιλικά παιχνίδια είναι ενθαρρυντικά και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το χρόνο να διορθώσουν τις αδυναμίες τους, να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη συνοχή και να παρουσιαστούν έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Αργεντινός Φράνκο Κολέλα, μέρα με την ημέρα προσαρμόζεται στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον και δείχνει πως έχει τα στοιχεία εκείνα για να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι γεγονός πως ο 24χρονος μέσος στερείται ρυθμού, δεν είναι ακόμη έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο, έως ότου αρχίσει το πρωτάθλημα θα έχει προλάβει να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος, όσον αφορά την προετοιμασία.

Με εξαίρεση του τραυματία Κώστα Γεωργακόπουλου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Θυμίζουμε, πως το προσεχές Σάββατο 31/10 οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις