Ο Βόλος 1-0 την ανέτοιμη Νίκη | Τα highlights της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού (video)

Ο Βόλος ήταν ο νικητής στον μικρό τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά στο Πανθεσσαλικό, κερδίζοντας 1-0 τη Νίκη Βόλου. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Βιγιαφάνες με πλασέ στο 77′ μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Γκλάβτσιτς.

Η Νίκη Βόλου παρότι είναι μία εντελώς νέα ομάδα και η προετοιμασία της άρχισε πριν από περίπου μία εβδομάδα, έβαλε δύσκολα στον Βόλο που σε 10 μέρες ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου έδειξε στοιχεία συμπαγούς ομάδας που προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα με ταχύτητα, χτίζοντας τις επιθέσεις της από πίσω. Είναι λογικό να της λείπει η φυσική κατάσταση και η χημεία και για τον λόγο αυτό η απόδοση της ομάδας μετά τα πρώτα 60 λεπτά παρουσιάζει φθίνουσα πορεία. Τα πρώτα της δείγματα είναι πέρα από κάθε προσδοκία και αυτό γεμίζει με αισιοδοξία, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμο.

Οι κυανόλευκοι ήδη κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα έρθουν για να διεκδικήσουν φανέλα βασικού, όπως η περίπτωση του Πορτογάλου, Βάσκο Γκαντέλιο που προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Βόλος όπως ήταν το αναμενόμενο, είχε την κατοχή και την μπάλα στα πόδια ωστόσο ήταν λίγες οι στιγμές που απείλησε την εστία της Νίκης, δείχνοντας πως θέλει δουλειά στο επιθετικό κομμάτι. Αμυντικά δεν απειλήθηκε από τους κυανόλευκους και κράτησε εύκολα ανέπαφη την εστία του.

ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μύγας (82′ Τάχατος), Τσοκάνης (66′ Ασλανίδης), Σμέλερς (66′ Δόσης), Κορρέα, Καλογερόπουλος, Κόμπα, Γκλάβτσιτς (82′ Άλτμαν), Ασεχνούν, Βιγιαφάνιες, Κόσζτα (66′ Λυκουρίνος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηροφώτος): Σούλης (46′ Τσέλιος), Βλάχος (78′ Γκανσιέρ), Κούφας, Οικονομόπουλος (66′ Αρίας), Ξανθόπουλος (86′ Κουτσιμπάνας), Σαλαμούρας (61′ Κωστόπουλος), Τσιλιγγίρης (81′ Καπέρδας), Λίταινας (78′ Γελαρδάκης), Σμέρμπεκ (71′ Δούμτσης), Βερνάρδος (51′ Σπυρίδης), Φαλαγιέ (57′ Τζιώρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις