Ο Μανώλης Σκουλάς στο Λαμία-Παναθηναϊκός

Οριστικά με χρήση VAR θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της πρεμιέρας της Super League 1. Στους ορισμούς της ΚΕΔ, που ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ως VAR έχουν τοποθετηθεί ως επί το πλείστον διεθνείς διαιτητές, κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΕΔ για να πετύχει το πείραμα και να γίνει σωστή εφαρμογή. Ο Κομίνης θα είναι VAR στο Λαμία-ΠΑΟ, o Tζήλος στο Άρης-ΟΦΗ, ο Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός – Αστέρας, ο Παπαπέτρου στο Ατρόμητος-ΑΕΛ και ο Σέζος στο Πανιώνιος-ΝΠΣ Βόλος.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των προπονητικών team και των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Superleague 1 για το VAR, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/08 η επίσκεψη των κλιμακίων της ΚΕΔ στις ΠΑΕ Λαμία, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και ΟΦΗ. Με την παρουσίαση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη στις 22/08, κλείνει ο κύκλος των ενημερώσεων των ομάδων της SL 1.
Άλλο χαρακτηριστικό των ορισμών ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ως πρώτος διαιτητής κανείς από αυτούς που ανέβηκαν φέτος στην πρώτη κατηγορία.
Στους ορισμούς που έγιναν για τα παιχνίδια της πρεμιέρας, ο Μανώλης Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/8 στις 19.00 στο ΔΑΚ Λαμίας. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Νικολακάκης από το Ηράκλειο και Ανδρέας Μεϊντάνας από την Αχαΐα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις