Ο Τριαντόπουλος αποκάλυψε τη νέα “Κλούβα”: “Η αγαπημένη ομάδα, το αγαπημένο μας γήπεδο”

Την αποκάλυψη μίας από τις φωτογραφίες με το νέο αναμορφωμένο “Π. Μαγουλάς” έκανε ο Χρήστος Τριαντόπουλος, δηλώνοντας παράλληλα φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε δήλωσή του, εξιστορεί την πρώτη του εμπειρία από την “Κλούβα” και πως η Νίκη έγινε η αγαπημένη του ομάδα.

Η δήλωση Τριαντόπουλου και η μακέτα του νέου “Π. Μαγουλάς”:

Όπως γίνεται αντιληπτό, εκτός της Θύρας 3, θα συμπληρωθεί και η κερκίδα επί της “Μαιάνδρου”, με την χωρητικότητα του γηπέδου να φτάνει στα 3.500 καθίσματα.

«Ένας αιώνας Νίκη Βόλου! Και ανατρέχεις – μέσα στο μυαλό σου – πότε πήγες για πρώτη φορά στο Παντελής Μαγούλας. Πότε, αλλά και πως, αποφάσισες να γίνεις Νίκη Βόλου. Και θυμάσαι ένα μεσημέρι στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα – που πήγαινες στο 12ο δημοτικό σχολείο – ένας οικογενειακός φίλος, ο Τάκης (Μόσιος – ξυλουργός στη Νέα Ιωνία) προτείνει να πάτε με το θείο σου Γιώργο να δείτε τη Νίκη Βόλου. Και σε λίγη ώρα ήσουν μέσα στην «κλούβα» με τον θείο σου και τον Τάκη.

Αντί να κοιτάς τον αγώνα, χάζευες όλους τριγύρω σου που ανέπνεαν, που φώναζαν, που κρέμονταν στη σίτα, που γκρίνιαζαν, που χαίρονταν, που ένιωθαν ένα με όσους ήταν μέσα στο γήπεδο ως συνέχεια μιας μεγάλης γειτονιάς.

Ως μέρος μιας αιώνιας ιστορίας, με αυθεντικότητα, δυσκολίες, μικρές χαρές, αλλά μεγάλες ιδέες και λαϊκές καταβολές. Δεν θυμάσαι το σκορ, δεν προσεχές τον αγώνα άλλωστε. Αυτό που θυμάσαι είναι πως εκείνη την ημέρα είχες ένα πονοκέφαλο.

Ήταν από το «παλιοκράσι» όπως έλεγε ο Τάκης, μιας και πριν πάμε στον αγώνα μου είχαν δώσει να δοκιμάσω λίγο από ένα κρασί. Και όποτε με πετύχαινε ο Τάκης, με πείραζε για το «παλιοκράσι» και τον πονοκέφαλο που είχα την πρώτη μέρα που είδα τη Νίκη Βόλου.

Ένας «πονοκέφαλος» που κρατά γερά μέχρι και τώρα, και συνεχίζεται από κάθε μετερίζι για την αγαπημένη μας ομάδα.

Στο αγαπημένο μας γήπεδο.

Σε ένα καλύτερο και πιο όμορφο.

Για τον επόμενο αιώνα της Νίκης Βόλου!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις