“Πάγωσε” τον Παναιτωλικό στο 96′ ο Βόλος

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε στο Αγρίνιο ο Βόλος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν σε 1-1 στο 96’ με τον Στέργιο Δημόπουλο να είναι ο «χρυσός» σκόρερ με κοντινό σουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόρες.
Σ’ ένα δυνατό, ενδιαφέρον και ανοιχτό παιχνίδι, με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής, οι Βόλος συνέχισε τις θετικές του εμφανίσεις και στην προτελευταία έξοδό του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, έμεινε «όρθιος», απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ανεβασμένη αγωνιστικά. Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν στο σκορ με τον Άντονι Μουνιέ στο 42’. Δεν μπόρεσαν, όμως, να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξεφύγουν περισσότερο στη βαθμολογία από τον ουραγό Πανιώνιο (έχουν διαφορά τέσσερις βαθμούς).
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς από τον Παναιτωλικό αποβλήθηκε ο Ντίας και από τον Βόλο ο Μάντζης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο διαιτητής Κατσικογιάννης αρχικά καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Βόλου στο 52’ σε ανατροπή του Τόρες, όμως, μετά τον έλεγχο από το VAR, δόθηκε φάουλ για τους «κυανέρυθρους» έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε στο παιχνίδι, ως αλλαγή, ο Νάτσο Κάσες, με τον Ισπανό μέσο να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.
Με το βαθμό που απέσπασε ο Βόλος από τον Πανατιωλικό έφτασε τους 26, όσους έχουν Ατρόμητος, Αστέρας και ΑΕΛ (όλες αυτές οι ομάδες ισοβαθμούν στην 8η θέση) και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την 6η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και την οποία κατέχουν ΟΦΗ και Ξάνθη.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Ηπείρου), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής)
Κόκκινες: 91’ Ντίας-95’ Μάντζης
Κίτρινες: Ρόσα, Τζανακάκης-Κάσες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντες, Μαλής, Σίεστεντ, Τζανακάκης, Κέβιν, Ντάλσιο, Αλβάρες (74’ Νταχάρ), Ρόσα, Ντάουντα (80’ Μπαΐροβιτς), Μουνιέ (86’ Φρέντ), Ντίας

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Οικονόμου, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι (65’ Κάσες), Ντεντάκης (71’ Λύρατζης), Τσοκάνης (78’ Μπαλογιάννης), Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις