Πάνοπλος με Στυλίδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν στις προπονήσεις, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε μεσημεριανή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερμή στο Φυτόκο, με την οποία – ουσιαστικά – άρχισε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Στυλίδα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού με 36 γκολ παθητικό έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ έχει σημειώσει μόλις 15 γκολ στην επίθεση.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, ποντάρουν πολλά στην εκτελεστική δεινότητα και εμπειρία του Βαγγέλη Μάντζιου, ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης των «ερυθρολεύκων» με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε εκτός από το παιχνίδι με τον Θησέα. Ο Μάντζιος, ωστόσο, θα είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Στυλίδα. Στο εν λόγω παιχνίδι θα είναι και πάλι στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και ο συναγωνισμός είναι έντονος για αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις