Πέττας: «Έχω στην καρδιά μου τη Νίκη»

Το πρόσωπο του αγώνα στη Χαλάστρα ήταν ο Ραφαήλ Πέττας, στο τρίποντο του Καμπανιακού με 2-0 επί της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα.

Ο Ζακυνθινός μεσοεπιθετικός, που εντάχθηκε στους «ερυθρόλευκους» λίγες μέρες πριν, μπήκε αλλαγή και στο ντεμπούτο του άνοιξε το σκορ κόντρα στην πρώην ομάδα του, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ από σεβασμό.

Ο Πέττας δήλωσε στην κάμερα του «ΣΚΑΪ»:

«Ανάμεικτα συναισθήματα, σκόραρα με την παλιά μου ομάδα. Είναι στην καρδιά μου η Νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου, για τη δυνατή και κρίσιμη νίκη που κάναμε, με ένα σπουδαίο αντίπαλο. Eίμαι εδώ σχεδόν μια εβδομάδα, τα παιδιά με έβαλαν στην ομάδα από την πρώτη μέρα, τρομερό κλίμα. Τα δώσαμε όλα πραγματικά και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αξίζαμε τη νίκη.

Ο Καμπανιακός κράτησε ένα κορμό από πέρυσι. Είναι σημαντικό τα καλά αποδυτήρια που υπάρχουν, να είμαστε μια οικογένεια. Οι προσθήκες, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση, είναι ένα κομμάτι του παζλ. Προσπαθούμε να το βγάλουμε στο γήπεδο, με τις εντολές του προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι δε κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Δεν ήταν σε καλή μέρα η Νίκη, ξέρω το DNA της ομάδας. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους της, είναι μια μεγάλη ομάδα, ο κόσμος την ακολουθεί».

monoballa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις