Παίκτης της ΑΕΛ ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο

Η ΑΕΛ επί εποχής Νταβέλη κάνει την πρώτη της μεταγραφή ξένου παίκτη και αυτή είναι, σύμφωνα με το transfermarkt, ο Αργεντίνος Φαμπρίτσιο Πεντρόσο.

Ο παίκτης δοκιμάστηκε από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη και φαίνεται ότι τον έπεισε για να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Ραμίρες, καθώς και οι δύο συνυπήρχαν στην Αργεντίνικη Ατλέτικο Ατλάντα την περίοδο 2020-21 (ομάδα Β’ κατηγορίας).

Ο παίκτης κόστιζε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη χρηματιστηριακή ποδοσφαιρική ισοστοσελίδα, 425.000 ευρώ, αλλά η τιμή του έχει πέσει στις 275.000 ευρώ, παρότι τα δύο τελευταία χρόνια είχε καλά στατιστικά.

Ο παίκτης είναι 30 χρονών (γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1992) στο Πουέρτο Ιγκατσού και πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, εκ των οποίων στα 11 στην αρχική ενδεκάδα και στα 13 μπήκε ως αλλαγή. Επίσης έγινε σε έξι αλλαγή. Μέσο όρο έπαιζε 55 λεπτά και πέτυχε ένα τέρμα.

Στην Ατλάντα παίζει από το 2014, ενώ μόνο μία φορά βγήκε μακριά από τη χώρα του για να παίξει στη Βολιβιανή Στρόγκετς (2016-27, 29 παιχνίδια 5 γκολ).

Ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις