Παπαδόπουλος: «Είχα άλλη εντύπωση για τον Αχιλλέα Μπέο»

Στο πρόβλημα που προέκυψε με το ΕΑΚ και την αλλαγή έδρας για τον αγώνα με την ΑΕ Μαλεσίνας αναφέρθηκε ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, φιλοξενούμενος στην εκπομπή CLASICO του ΒΟΛΟΣ 98.6.

Η τοποθέτησή του όπως αποδόθηκε από το magnesiasports.gr:

«Θέλουμε ως ομάδα της πόλης τον Δήμο δίπλα μας, είμαστε ομάδα της πόλης του Βόλου. Αυτή τη στιγμή δεν είναι δίπλα μας, στην αρχή της χρονιάς ήταν δίπλα μας. Πρέπει να γυρίσει και να είναι δίπλα μας, ώστε να μιλήσουμε και να συνεννοηθούμε σε θέματα που άπτονται της πόλης.

Ευχαριστώ πολύ κι εγώ και ο Ολυμπιακός Βόλου τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Νασίκα, για την άμεση λύση του προβλήματος. Ο Ολυμπιακός Βόλου επίσημα στην ΕΠΟ έχει δηλώσει πρώτα το ΕΑΚ και δεύτερο το Πανθεσσαλικό. Είχα άλλη εντύπωση για τον Αχιλλέα Μπέο, τον δήμαρχο της πόλης, περίμενα να μου πει ένας προς έναν ή να με πάρει τηλέφωνο ή να μου καλέσει στο γραφείο του «δεν παίζεις στο ΕΑΚ, δεν παίζεις στο Πανθεσσαλικό, παίξε εδώ ή εκεί και να λύσουμε το πρόβλημα. Αυτό περιμένω και στο μέλλον από τον Αχιλλέα Μπέο, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα της πόλης, είναι θέμα που άπτεται της καθημερινότητας της πόλης. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο αύριο».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε ποιο ήταν το πρόβλημα: «Αυτό που έλειπε ήταν το παραχωρητήριο για τη χρήση κερκίδων πέραν του αγωνιστικού χώρου. Ενας υπάλληλος της ΕΠΟ έκρινε ότι πρέπει να εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Δεν τον κακίζω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις