Πεντάδα μεταγραφών ο Σβορώνος

Πέντε προσθήκες ανακοίνωσε ο Σβορώνος.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 21χρονο επιθετικό Γιώργο Κώτσογλου, τον 19χρονο αμυντικό Βασίλη Κωνσταντινίδη, τον 19χρονο μέσο Τζορτζ Ισάγκι με τη μορφή δανεισμού από τον Πιερικό, τον 19χρονο επιθετικό Σάββα Μιχαηλίδη και τον 19χρονο αμυντικό Φράνκι Ρότα.

Οι ανακοινώσεις:

«H διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Κώτσογλου.
Ο 21χρονος δεξιοποδαρος επιθετικός, γεννημένος στη Στουτγάρδη, που δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα στον Πιερικό, συμφώνησε με τον ΓΑΣ, που θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα, μετά τις γερμανικές FSV Waiblingen, Calcio Leinfelden-Echterdingen και 1.CfR Pforzheim U19».
«Ο ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κωνσταντινιδη.
Ο 19χρονος ταλαντούχος αριστεροποδαρος αμυντικος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Πιερικό, με τον οποίο αγωνιστηκε σε 8 αναμετρήσεις την περσινή σεζόν.
Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην διοίκηση και τον πρόεδρο του ΣΦΚ Πιερικός, Θανάση Παπαδόπουλο, για τη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των ομάδων, με στόχο την κοινή πρόοδο στο χώρο του ποδοσφαίρου».
«Στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του George Isagi προχώρησε ο ΓΑΣ Σβορώνου.
O 19χρονος κεντρικός μέσος ειναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγκάντα U19 και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Brooke House στην πατρίδα του ερχεται για να καλύψει μια από τις διαθέσιμες θέσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας».
«Kάτοικος Σβορώνου θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σάββας Μιχαηλίδης, που μετακομίζει στον ΓΑΣ, έπειτα από την περσινή θητεία του στον Βατανιακό.
Ο 19χρονος επιθετικός άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, ενώ αγωνιστική ακόμη στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου».
«Σε συμφωνία με τον Φράνκι Ρότα ήρθε η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου.
Ο 19χρονος δεξιοποδαρος μπακ-χαφ, προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Αλβανική Τέουτα (Κ19)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις