Περήφανοι Χανταμπάκηδες για τον Μανώλη που υπέγραψε στη Χετάφε (pics)

Ο νεαρός Χανταμπάκης υπέγραψε σε ομάδα της Ισπανίας!

Ο γιος του Στέλιου και εγγονός του Μανώλη Χανταμπάκη θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του κατάρτιση στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Χετάφε. Ο 11χρονος αθλητής ακολουθεί τα βήματα του παππού του που τίμησε τη φανέλα της Νίκης την περίοδο 1977-80 πριν μεταγραφεί στον ΟΦΗ της Α’ Εθνικής. Ο παππούς του όπως και όλη η οικογένεια είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι που ο Χανταμπάκης junior έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σ’ έναν ολοκληρωμένο αθλητή σε μία από τις καλύτερες σχολές ποδοσφαίρου, στον κόσμο.

Ο Μανώλης Χανταμπάκης μετακόμισε πρόσφατα με την οικογένεια του στη Μαδρίτη, εκεί που δοκιμάστηκε αλλά και υπέγραψε με την ομάδα της Χετάφε.

Οι γονείς του, θέλοντας να μεταγραφεί ο γιος τους στην Ισπανική ομάδα, πήραν την απόφαση να μετακομίσουν για να μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση, καθώς είναι ανήλικος και χρειαζόταν η συγκατάθεση.

Ο 11χρονος Μανώλης Χανταμπάκης υπέγραψε το πρώτο του δελτίο με την Ακαδημία της Χετάφε και ο μπαμπάς Στέλιος το έκανε γνωστό με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να σημειώσουμε πως ο νεαρός αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, πριν μεταγραφεί στους Ισπανούς.

Δείτε το ποστάρισμα

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις