Περίπατος ΠΑΟΚ Β στη Χαλάστρα

Ο ΠΑΟΚ Β νίκησε άνετα (3-1) τον Καμπανιακό και βρέθηκε στη 2η θέση.

Το αήττητο σερί του διεύρυνε ο ΠΑΟΚ Β και στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής πέρασε άνετα με 3-1 από την έδρα του Καμπανιακού. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος, δεν απειλήθηκε και έχασε ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Η ομάδα της Χαλάστρας από την άλλη γνώρισε τη 2η ήττα της και δεν έδωσε συνέχεια μετά τη νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα Ρόδου.

Στο 2′ ο Κολλαράς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ουρτάδο, αλλά ο διαιτητής έδειξε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κανίς. Στο 35′ από ενέργεια του Ουρτάδο και σουτ ο Παπαστεριανός έδιωξε πάνω στη γραμμή. Το γκολ του αγώνα σημείωσε στο 43′ ο Γρόσδης. Από σέντρα του Τσοπούρογλου και απομάκρυνση αμυνομένου έπιασε μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιακουμή. Στο 51′ ο Ουρτάδο αφού «χόρεψε» όλη την άμυνα και με κοντινό σουτ έκανε το 0-3.

Στο 80′ ο Ρούμιαντσεβ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και αφού είχε προηγηθεί απόκρουση του Γιακουμή. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Διαμαντόπουλος στο 90′.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Β 1-3
Σκόρερ: 90′ σουτ Διαμαντόπουλος – 2′ πέν. Κανίς, 43′ σουτ Γρόσδης, 51′ σουτ Ουρτάδο
Δοκάρι: 80′ Ρούμιαντσεβ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Παπαστεριανός, Ν. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Φροσύνης, Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Πέττας (59′ Π. Καθάριος), Κωτσόπουλος (46′ Μάνιος).

ΠΑΟΚ Β (Απόστολος Παπαβασιλείου): Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρούμιαντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Τσαούσης), Κανίς, Σμυρλής (67′ Καλόγηρος), Ουρτάδο.

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Αδραμάνης (Πέλλας), Δεδικούσης (Λάρισας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις