Πιο κοντά στον τίτλο ο Διαγόρας

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται ο Διαγόρας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο του Πλατάνου, επικρατώντας με 2-0 των Μυρμιδόνων, κρατώντας τον ένα βαθμό διαφορά από τη Δήμητρα και τον Ρήγα Φεραίου που ακολουθούν στη βαθμολογία, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Μυρμιδόνες ήταν καλύτεροι και έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 10’, με τον Ναούμ να συγκρούεται με αμυντικό του Διαγόρα μέσα στην περιοχή. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο Ναούμ, ο οποίος πάντως συνέχισε το ματς μέχρι το 47’ όπου αποβλήθηκε.

Στο 14’ οι Μυρμιδόνες άγγιξαν το γκολ, με τον Βουραζέρη να αποκρούει σωτήρια το σουτ που επιχείρησε ο Αράπης. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 32’. Μετά από κάθετη πάσα του Αράπη, ο Ν. Βούλγαρης βρέθηκε τετ α τετ με τον Βουραζέρη, δίχως όμως να καταφέρει να τον νικήσει.

Ο Διαγόρας ζήτησε και αυτός ένα πέναλτι στο 35’, υποστηρίζοντας πως μετά από προσπάθεια του Κουβελά η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πολύ νωρίς έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ναούμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Παίζοντας με 10 παίκτες οι Μυρμιδόνες δεν μπόρεσαν στο β’ μέρος να είναι απειλητικοί για το τέρμα του Διαγόρα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα, σημειώνοντας δύο τέρματα και παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.

Στο 55’ μετά από παράλληλη σέντρα του Καραμπούζη, ο Γουτούλης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 65’ σε γύρισμα του Γουτούλη, ο Κουβέλας σκόραρε για να ακυρωθεί το γκολ, ως οφσάιντ. Τελικά το πολυπόθητο γκολ για τον Διαγόρα ήρθε στο 70’. Σε σύγχυση στα καρέ των Μυρμιδόνων η μπάλα μετά από κόντρα πήρε ύψος, έφτασε στον Κουβελά και αυτός με πλασέ έγραψε το 0-1. Ο επιθετικός της ομάδας του Στεφανοβικείου σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 87’ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Κουρούμαλου

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Σαββίδης, Γκαρνίδης, Ακριβός (85’ Πιπινής) Κοντοβάς, Κατσαβριάς (60’ Ν. Μπίνας), Βούλγαρης (85’ Γ. Μπούρχας), Τετριμήδας, Ναούμ, Μακρής, Αράπης, Δ. Μπούρχας (87’ Πραττής).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Ιωάννου (46’ Κουρούμαλος), Πρασσάς, Λάιος, Σπ Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης (68’ Λ. Καραμανλής), Βαλωτής, Κυριάκος (88’ Κ. Καραπλιάγκος), Αλαμάνης (89΄ Ντάφος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις