Ποντίκας: «Ακόμα ψάχνουμε την ταυτότητά μας στο γήπεδο»

Ρεαλιστής ήταν ο Γιάννης Ποντίκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ΑΣΑ τόνισε πως η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη και θα συνεχιστεί ώστε η ομάδα να βρει τα πατήματά της στο γήπεδο και να αρχίσει τη συγκομιδή βαθμών.

Στάθηκε στη φάση του γκολ που προήλθε από πλάγιο άουτ και έκλεισε με ευχαριστήριο προς τον κόσμο για τη συνεχή συμπαράστασή του.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Οικονόμο για τη νίκη του. Κρατάμε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στον Αλμυρό, την καλύτερη εμφάνιση την οποία είχαμε. Το έχουμε ξαναπεί, αργήσαμε να στηθούμε σαν ομάδα, ακόμα ψάχνουμε την ταυτότητά μας μέσα στο γήπεδο.

Σίγουρα θα είναι μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη, τα παιδιά κάνανε την προσπάθεια την οποία έπρεπε να κάνουν και νομίζω πως το ειδικά το παιχνίδι σήμερα κρίθηκε λίγο στις λεπτομέρειες.

Σε μια φάση δεν αντιδράσαμε σωστά από ένα πλάγιο άουτ και δεχτήκαμε το γκολ.

Από κει και πέρα δεν σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε πατήματα και βαθμούς μέσα από τα επόμενα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια την οποία κάνανε και ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μας στηρίζει και είναι συνεχώς στο πλευρό μας».

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις