Πρασσάς: «Υπάρχει plan B αν δεν γίνει το πρωτάθλημα της Football League»

Την επιθυμία του να γίνει το πρωτάθλημα της Football League εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς, ο οποίος όμως διευκρίνισε πως συμφωνεί με τον κ. Παλτόγλου στην άποψή του πως η υγεία είναι πάνω από το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρασσά στο ραδιόφωνο του sportstonoto radio:

«Για μένα πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Αυτό που περάσαμε φέτος να μην το ξαναπεράσουμε. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, μας έχουν πει πως θα ξεκινήσουμε προπονήσεις τον Ιανουάριο και θα αρχίσουμε τέλος του Ιανουαρίου ή αρχές του Φεβρουαρίου».

Για τη δήλωση του Παλτόγλου ο κ. Πρασσάς είπε: «Δέχομαι την άποψη του κ. Παλτόγλου, ο οποίος είπε πως πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή και το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Δεν μας αρέσει να μην παίξουμε αλλά βλέπουμε πως και στη Σούπερ Λιγκ 1 το πρωτάθλημα γίνεται με προβλήματα. Δεν υπάρχει σκέψη να μη γίνει το πρωτάθλημα. Όμως επαναλαμβάνω προέχει η υγεία γιατί αυτή τη στιγμή η πανδημία δεν είναι υπό έλεγχο».

Για το ενδεχόμενο να μη γίνει το πρωτάθλημα: «Αν δεν γίνει το πρωτάθλημα θα μιλήσουμε με τους παίκτες ώστε να τακτοποιηθούν τα οικονομικά τους και θα ετοιμαστούμε για το νέο πρωτάθλημα όποτε γίνει. Να επισημάνω πως οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν δύο και τρία χρόνια συμβόλαια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις