Προβάδισμα από νωρίς και νίκη… για Σαρακηνό επι της Αγ. Παρασκευής

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη ο Σαρακηνός, επί της Αγίας Παρασκευής με 3-0,  σε αναμέτρηση που έχει τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι, αν και διεξήχθη μακριά από τις φυσικές έδρες των δυο ομάδων, στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, αφού από πάρα πολύ νωρίς προηγήθηκαν στο σκορ, Ενώ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής από το 22’ αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές.
Παρόλα αυτά οι παίκτες του Στ. Μαλακασιώτη ήταν ανταγωνιστικοί, έτρεξαν πάρα πολύ και διεκδικούσαν να μπουν στο παιχνίδι, ως τη στιγμή που δέχθηκε το τρίτο εις βάρος της τέρμα.

Από την άλλη πλευρά, η διαφορά των δύο γκολ από το α’ ημίχρονο, έδωσε το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές του Γ. Φασουράκη να διαχειριστούν με άνεση το παιχνίδι κι ενδεχομένως να ρίξουν  το ρυθμό τους, καθώς είχαν το υπέρ τους σκορ, αλλά και την αντίπαλη ομάδα να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπακάλης, μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τον Μόσιο που του “πάτησε” τη μπάλα, ανοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, κάνοντας το 1-0.

Στο 22’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, όταν ο τερματοφύλακας Ζήγρας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Στη θέση του πέρασε ο τερματοφύλακας Διαμαντόπουλος.
Στο 31’ ο Τζίκας μετά από συνεργασία και πάλι με το Μόσιο και δυνατό σουτ από κοντά, διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το 3-0 έγινε στο 78΄ με κεφαλιά στην κλειστή γωνία από τον  Μόσιο, μετά από σέντρα του Τζίκα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Κουσκουρίδας, Αναστασίου (75’  Γκάμπας) Ρακής (78’ Χρυσικός), Μοράλες Γιαμαλής (34’ Σιώμος), Μπακάλης (72’ Κοτσώνας), Θάνος, Τζίκας, Μόσιος, Σιγαλάκος

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Ξαφογιάννης (72΄ Μπαλούλης), Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Μαστακουλης (75’ Πάσα), Κάτσαγεωργίου, Παπαδήμος (22’ Διαμαντόπουλος) Ρακής, Σιόβας, Μαρμαρινός (55’ Μεγαγιάννης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις