Προελαύνει ο Διαγόρας… “καθάρισε” στο πρώτο τέταρτο τους Μυρμηδόνες

Δεν αντέχει κριτικής η αναμέτρηση Διαγόρα- Μυρμηδόνων, που  έγινε στο Στεφανοβίκειο κι έληξε με νικητές τους γηπεδούχους (4-1),  δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και της εξέλιξης που είχε το παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0,  ενώ πέτυχαν και το τέταρτο τέρμα τους πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Αναλυτικότερα στο 3’ με σουτ του Κουβελά χαμηλά στη γωνία του Ροδίτη, έγινε το 1-0 και στο 6’ το 2-0 και πάλι από τον Κουβελά με πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα. Στο 14’ έγινε το 3-0 του  πλασέ Λ. Καραμανλή από πλάγια θέση εντός περιοχής.

Το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Κυριάκος (40′) με ατομική ενέργεια από πλάγια δεξιά, την οποία ολοκλήρωσε με σουτ στην απέναντι γωνία. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι  στο 30’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κι αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας βρήκε τη μπάλα αλλάζοντας της πορεία.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να έχουν πολλές χαμένες ευκαιρίες, με το οριζόντιο δοκάρι του Φ. Καραμπούζη να ξεχωρίζει στο 90’, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από παράλληλη σέντρα.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Μπούρχας στο 50’ μείωσε σε 4-1 με πολύ ωραίο τελείωμα πάνω από τον τερματοφύλακα, στέλνοντας τη μπάλα στο “Γ” της αντίπαλης εστίας, από ασίστ του Ν. Βούλγαρη που έκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας,φέρνοντας τον σκόρερ σε θέση βολής.

Για τους Μυρμηδόνες υπήρξε ακυρωθέν γκολ του Τσαλιγκού με κεφαλιά, ενώ το σκορ ήταν στο 2-0, εντελώς λανθασμένα, όπως ισχυρίστηκαν οι παράγοντες των φιλοξενούμενων.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης, Βαλωτής, Κυριάκος (83’ Ντάφος), Καραμανλής (60’ Κ. Καραπλιάγκος)

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Ροδίτης, Κοντοβάς, Κωτούλας, Φαράντος, Κατσαβριάς, Βούλγαρης, Πίνας, Ναούμ (55΄ Καραπτσιάς), Μακρής (55’ Ακριβός), Τσαλιαγκός, Μπούρχας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις