Προηγήθηκε, αλλά έχασε ο Διαγόρας από την Καρίτσα

Το πρώτο παιχνίδι του Διαγόρα μπροστά στους φιλάθλους του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Στεφανοβικείου ηττήθηκε με 3-1 από την Α.Ε. Καρίτσας, η οποία παρουσιάστηκε καλύτερη στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών του Μιχάλη Ζιώγα, αλλά και την εμπειρία που διέθεταν έναντι των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα.
Στο πρώτο μέρος ο Διαγόρας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, καθώς ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Καρίτσα ισοφάρισε και στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα.
Μετά από τρεις καλές ευκαιρίες που είχε ο Διαγόρας για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 15λεπτο με τους Γ. Αλεξίου, Καραλπλιάγκο και Κουβελά, στο 20’ έγινε το 1-0. Ο Ζιάκας με σουτ πέτυχε το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 42’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Βουκομάνοβιτς, ο Χρήστος Αλεξίου ήταν αυτός που πέτυχε το 1-1 με σουτ.
Στο 49’ ο Ζαφειρίδης δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, μετά από λάθος στην άμυνα του Διαγόρα και από κοντά πέτυχε το 1-2. Γρήγορα ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους από τον Χρήστο Αλεξίου και πάλι με κεφαλιά για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Σπαθής, Πρασσάς, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος (76’ Δίντσης), Αλεξίου (85’ Κ. Καραπλιάγγος), Κουβελάς, Παπαγεωργίου (46’ Καλύβας), Ζιάκας (69’ Τανός), Αλαμάνης.
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ράντος, Ζαφειρίδης (65’ Οικονόμου), Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Συράκος (84’ Μήτρακας), Δημητρουλόπουλος, Βουκομάνοβιτς (76’ Γκίκας), Κυρτέγος, Χρ. Αλεξίου (91’ Παπαϊωάννου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις