Προπώληση εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός Β.-Καστοριά

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου όλη τη χρονιά βρίσκεται κοντά στην ομάδα και τη στηρίζει και το ίδιο θα κάνει και στο αυριανό παιχνίδι με την Καστοριά. Οι φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών», αποτελώντας τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση, όσον αφορά τα εισιτήρια, τα οποία έχουν τεθεί στην κυκλοφορία, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937-Καστοριά, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί τo Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 16.00 στο γήπεδο της Νεάπολης, στο πλαίσιο  του πρωταθλήματος  της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου, Αργοναυτών 32, 2ος όροφος, τηλέφωνο 2421181828 την Παρασκευή 7/4 τις ώρες 09.30-14.00 και 18.00-21.00.
Το Σάββατο 8 Απριλίου, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα υπάρχουν και στο εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης. Γενική είσοδος 10 ευρώ.
Κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου όσες γυναίκες και παιδιά μέχρι 15 ετών συνοδεύονται από κατόχους διαρκείας όλων των ειδών θα εισέρχονται  στον αγώνα δωρεάν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις