Προς Βελεστίνο το Ολυμπιακός Β.-Μαλεσίνα | Ποια είναι η θέση της ΕΠΣΘ

Μπορεί το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕ Μαλεσίνας να ορίστηκε αρχικά στο ΕΑΚ Βόλου “Τάκης Συνετόπουλος” ωστόσο η διεξαγωγή εκεί δεν φαίνεται πιθανή καθώς προέκυψε εμπλοκή με το παραχωρητήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr η ΕΠΟ εξετάζοντας το μισθωτήριο (παραχωρητήριο) διαπίστωσε πως αφορά μόνο τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει συγκατάθεση στην έκδοση εισιτηρίων για τον αγώνα. Μπορεί στο τοπικό να μην υπάρχουν εισιτήρια, όμως τα μπαράζ ανόδου θεωρούνται αγώνες Γ’ Εθνικής και περνάνε στη δικαιοδοσία της ΕΠΟ. Σ’ αυτή την περίπτωση η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες απαιτεί έκδοση εισιτηρίων που σφραγίζονται από την εκάστοτε ΕΠΣ.

Σε επικοινωνία του goalpost.gr με τον κ. Μίλτο Καλόγηρο, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ μας ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει προσκομίσει στην ΕΠΣΘ εισιτήρια για να σφραγιστούν. Σε κάθε περίπτωση η τοπική ένωση δεν έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει εφόσον εκδοθούν από την ΕΠΟ.

Μετά την εμπλοκή άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου επικοινώνησαν με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και ζήτησαν το γήπεδο για τον αγώνα της Τετάρτης. Η προφορική απάντηση ήταν θετική και εκτός νέας ανατροπής το ματς θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο του Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις