Πρόβα… 2ης αγωνιστικής για Νίκη Βόλου και Βέροια (5:30μ.μ.- Στάδιο Νεάπολης)

Το τρίτο της φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας στις 5:30 μ.μ., τη Βέροια, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος που αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή αντίπαλος του φιλικού είναι η ομάδα που θα ανοίξει για τη Νίκη Βόλου την αυλαία των εντός έδρας αγώνων, στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Από τη φιλική αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Όσκαρ Σιαφά που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από μία θλάση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Το πιο δυνατό φιλικό της Βέροιας

“Το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της μέχρι τώρα προετοιμασίας της δίνει την Κυριακή (10/9) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία στις 17:30 αντιμετωπίζει στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου την τοπική Νίκη, που είναι από τα φαβορί της φετινής SL2” αναφέρει το ρεπορτάζ του kerkidasport.gr και συνεχίζει:

“Οι ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας” προπονήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί, με το ιατρικό δελτίο να είναι “λευκό” και άπαντες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει και ο Ισμαελ Μπαϊντού, ο οποίος θα ξεκινήσει σιγά σιγά να παίρνει λεπτά συμμετοχής, στα προσεχή παιχνίδια των “κυανέρυθρων”.

Να σημειωθεί ότι με την μεγάλη ομάδα έχουν παραμείνει και προπονούνται οι νεαροί Γιαγτζίδης (θα προωθηθεί στους επαγγελματίες) και Τσέας.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι Βεροιώτες συνεχίσουν να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ικανού σέντερ φορ, ενώ περιμένουν και την πλευρά του Π.Α.Ο.Κ. να δώσει το “ΟΚ” για τον δανεισμό του Βασίλη Φασίδη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις