Πύρασος: Σωτήρη σ’ ευχαριστούμε, καλή συνέχεια! (photos)

Αποχώρησε για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους από την ομάδα του Πυράσου ο Σωτήρης Κατσιγιάννης και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του την Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση του Πυράσου:

Ο αγώνας του Πυράσου με την Ακρόπολη χθες Κυριακή ήταν ο τελευταίος του Σωτήρη Κατσιγιάννη με τη φανέλα της ομάδας μας και μάλιστα τον έπαιξε φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφήνει τον Βόλο κι επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του, την Καρδίτσα.

Ο Σωτήρης ήρθε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικός στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα. Κατέγραψε 50 συμμετοχές στην Α΄ Τοπική κι έβαλε 7 γκολ: 21 ματς το 2022-23 με 5 γκολ, 25 ματς το 2023-24 με 2 γκολ και 4 συμμετοχές φέτος.

Πέρα όμως από την αγωνιστική του παρουσία, εκτιμήσαμε τη συνέπειά του και την προσήλωση στην ομάδα, το χαμόγελο και την ευγένειά του. Η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτή…

Σωτήρη, μια φορά Πύρασος, για πάντα Πύρασος. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τις σπουδές, την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις