Π. Φασούλας από τον Βόλο: “Θα φέρουμε τη διαφάνεια και την ισονομία στην ΕΟΚ” (photos)

Συνοδευόμενος από τους στενούς συνεργάτες του και υποψηφίους για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ κ.κ. Νίκο Ρούμπο (μέλος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και υποψήφιος από τη Μαγνησία), Κώστα Νικάκη, Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου, επισκέφθηκε σήμερα τον Βόλο, ο υποψήφιος πρόεδρος, τ. Δήμαρχος Πειραιά και δόξα του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Φασούλας, επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ».

Ο κ. Φασούλας και οι συνεργάτες του, συναντήθηκαν στο φιλόξενο “ΑΙΘΡΙΟΝ” με εκπροσώπους βολιώτικων σωματείων με τους οποίους είχαν εποικοδομητική συζήτηση ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ, δήλωσε στο  goalpost.gr: «Η πρόταση για να γίνουν εκλογές στη Λεωφόρο, είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για τα σωματεία της περιφέρειας, αφού θα είναι πολυέξοδη η μετακίνηση για τους εκλέκτορες από την επαρχία. Επίσης δεν υπάρχει καμιά άδεια από την Πολιτική Προστασία. Επιδιώκουν να φτάσουμε στο νυν και αεί και μετά να έχουμε εκ νέου αναβολή. Κάποια στιγμή όμως, είτε το θέλουν, είτε όχι οι εκλογές θα γίνουν.

Υποσχεθήκαμε στα σωματεία, μια Ομοσπονδία στηριγμένη στη διαφάνεια, στην ισονομία, ανοιχτή στις νέες ιδέες, με νέους αναπτυξιακούς ορίζοντες κι αυτό θα κάνουμε. Λέμε τα ίδια πράγματα που λέγαμε κι από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω πως οι εκλέκτορες θέλουν την νέα πνοή και την ανάπτυξη του μπάσκετ και θα μας τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους. Έχουμε την τεχνογνωσία, τις δυνατότητες, το μεράκι και το όραμα και θα τα καταφέρουμε».

Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν μεταξύ άλλων οι παλιές δόξες της Νίκης Βόλου και του Πανιωνίου Βασίλης Καραΐσκος και Γιώργος Κουζιώκας τους οποίους συνδέει φιλία 35 χρόνων με τον Παναγιώτη Φασούλα, ο Θεσσαλονικιός προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Γιάννης Τσουμής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Ηλίας Καφφές, ο Αλέκος Μεταφτσής, πρώην διαιτητής Α1 Εθνικής και μέλος του Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, ο βετεράνος διαιτητής Α1 Χρήστος Μαστραφτσής, προπονητές, καθώς και εκπρόσωποι σωματείων της Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις