Σήκωσε “μανίκια” το νέο Δ.Σ. της Δάφνης

Με πρόεδρο τον Γιάννη Τσάτσο συνεχίζει η Δάφνη όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συλλόγου των Αγίων Αναργύρων. Μετά τη σύσταση του νέου Δ.Σ. αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Την Παρασκευή 5 Ιουλίου διεξήχθησαν εκλογές στο σωματείο μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Ελεγκτικής Επιτροπής με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Κατά τη διαδικασία των αρχαιρεσιών προσήλθαν στην κάλπη 30 μέλη του σωματείου, αριθμός μεγάλος για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τα οποία συνέβαλαν με την οικονομική τους ενίσχυση στην προσπάθεια της ομάδας μας και τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μετά το πέρας των εκλογών ως μέλη της νέας διοίκησης αναδείχθηκαν οι εξής: Ιωάννης Τσάτσος, Αθανάσιος Πλήκας, Χαράλαμπος Τσαρέλας, Χρήστος Ντούσης, Ιωάννης Τερλεξής, Νικόλαος Παλέντζας και Σοφία Παυλίδου.

Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα αυτού και τη θέση του πρόεδρου κατέλαβε για ακόμη μια χρονιά ο Ιωάννης Τσάτσος.

Αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Πλήκας, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της παλαιότερης γενιάς με την νέα, Γραμματέας ο Χρήστος Ντούσης, ταμίας ο Ιωάννης Τερλεξής, έφορος ο Νικόλαος Παλέντζας, γενικός αρχηγός ο Χαράλαμπος Τσαρέλας και μέλος η Σοφία Παυλίδου.

Η νέα διοίκηση έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια, προκειμένου να διεκπεραιώσει όλες τις υποθέσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ήδη ανανέωσαν για ακόμη μια χρονιά οι παίκτες της ομάδα μας, οι οποίοι προέρχονται από τη συνοικία μας και εκπροσωπούν επάξια την ομάδα των Αγίων Αναργύρων ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το τοπικό στοιχείο και οι οποίοι είναι ο Δημήτριος Στάμος, Αποστόλης Τερλεξής και ένας εκ των αρχηγών Γεώργιος Τσαρέλας.

Επίσης στην ομάδα μας θα συνεχίσει και ο Δημήτρης Μπόλλας, νεαρός στην ηλικία 16 ετών, ο οποίος στην περσινή αγωνιστική χρονιά άφησε καταπληκτικές εντυπώσεις. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές καθώς και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας μας. Ευχόμαστε σε όλους μια υγιή αγωνιστική χρονιά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις