Σημαντική επιθετική ενίσχυση με Ντινιωτάκη για την Αγία Άννα

Την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Ντινιωτάκη ανακοίνωσε η Αγία Άννα που δείχνει πως θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ντινιωτάκη.

Ο Γιάννης κατάγεται από τον Πειραιά, είναι 30 ετών κι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Το πλούσιο βιογραφικό του και οι σημαντικές ποδοσφαιρικές του παραστάσεις καθιστούν τον Γιάννη Ντινιωτάκη ως μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε ιστορικότατες ομάδες του εγχώριου ποδοσφαιρικού μας γίγνεσθαι όπως ο Αστέρας Τρίπολης, η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ιωνικός Νίκαιας, η Κέρκυρα, ο Παναρκαδικός, ο Ηρακλής Ψαχνών, η Επισκοπή, ο Θεσπρωτός, η Ηλιούπολη, ο Αιολικός και ο Εθνικός Πειραιώς με δεκάδες συμμετοχές σε όλες τις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας. Μάλιστα, πρόκειται για έναν αθλητή απόλυτα εξοικειωμένο με τον στίβο του πρωταθλητισμού, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής με την Ηλιούπολη και τον Αιολικό, ενώ έχει πανηγυρίσει ανόδους με τη Νίκη Βόλου, την Θύελλα Καμαρίου και την Σαντορίνη. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, με τις φανέλες της Λέφσκι Κάρλοβο από την Βουλγαρία και της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς από την Κύπρο.

Η οικογένεια της Αγίας Άννας καλωσορίζει τον Γιάννη στα ενδότερά της και του εύχεται υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας!”

 

Ο Γιάννης Ντινιωτάκης  στις πρωτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της Αγίας Άννας τόνισε πως για την απόφασή του σημαντικό ρόλο έπαιξε η οργάνωση του σωματείου και η γνωριμία του με τον Κώστα Τσιουρέλη.
Αναλυτικά:
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο«Είμαι πολύ χαρούμενος που, από σήμερα, ανήκω στην οικογένεια της Αγίας Άννας. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία και την εκπλήρωση όλων μας των στόχων.
Γνωρίζω ότι έχω έρθει σε ένα σωματείο πολύ οργανωμένο για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου κι αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που επέλεξα να έρθω εδώ. Παράλληλα, έπαιξε ρόλο η γνωριμία μου με τον κ. Κώστα Τσιουρέλη, τους υπόλοιπους ιθύνοντες του συλλόγου και κάποια από τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ.
Η επιλογή μου είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη. Τα χρόνια περνούν και τίθενται διαφορετικές προτεραιότητες. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτούς που το βιώνουν από μέσα και το γνωρίζουν, δε δύναται να σου προσφέρει πολλά πλέον. Επαναλαμβάνω, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις