«Σκληρό το πρωτάθλημα της SL2 – Αυτές είναι οι πιο δυνατές ομάδες»

Αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πρωταγωνιστές στην περσινή σεζόν της Super League 2 αλλά και έναν πολύ παραγωγικό φορ. Ο λόγος για τον Γιώργο Μάναλη, ο οποίος αναδείχτηκε MVP του 1ου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας για τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο 29χρονος επιθετικός, που πέρυσι σημείωσε 18 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των Χανίων, μίλησε στο monobala.gr για τους στόχους της νέας σεζόν, κατά την οποία θα αγωνίζεται με την Κηφισιά.

 

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Γιώργου Μάναλη:

-Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τα Χανιά, φέτος σε βρίσκουμε στην Κηφισιά. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

«Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος να βοηθήσω την Κηφισιά να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει την άνοδο στη Stoiximan Super League. Στην ομάδα όλοι έχουμε αυτόν τον σκοπό και εργαζόμαστε σκληρά για να το πετύχουμε. Προσωπικά, θέλω να προσφέρω το καλύτερο δυνατόν, να συνεχίσω να σκοράρω και να πρωταγωνιστήσω στο πρωτάθλημα. Θέλω να πρωταγωνιστήσω και στην Super League και να καταξιωθώ μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες».

«Το αποτέλεσμα να είναι πιο σημαντικό από το θέαμα»

Πώς βλέπεις το επίπεδο του πρωταθλήματος της Super League 2 φέτος;

«Η Super League 2 γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, καθώς έρχονται καλύτεροι παίκτες και οι ομάδες επενδύουν περισσότερο. Το μεγάλο διακύβευμα της ανόδου και του πρωταθλητισμού δίνει σε όλους μας επιπλέον κίνητρο. Το πρωτάθλημα είναι σκληρό, με το αποτέλεσμα να είναι πιο σημαντικό από το θέαμα. Όλες οι ομάδες στοχεύουν πρωτίστως στους βαθμούς».

Ποιες ομάδες θεωρείς ότι θα είναι οι πιο δυνατές φέτος;

«Στον 2ο όμιλο, το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς υπάρχουν ιστορικές ομάδες όπως η Παναχαϊκή, η Καλαμάτα τα Χανιά. Στον 1ο, φέτος βλέπουμε ομάδες όπως η ΑΕΛ και ο Ηρακλής να δυναμώνουν συνεχώς. Ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο έντονος, γεγονός που βοηθά να παίζεται καλύτερο ποδόσφαιρο. Και όσο το επίπεδο ανεβαίνει, τόσο αυξάνεται και η ποιότητα του πρωταθλήματος».

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις