Σκοράρει σ’ όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας ο Βόλος

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Ο Βόλος σ’ ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας βρέθηκε να κυνηγά το σκορ και έμεινε «όρθιος». Κι όχι απέναντι σε μια ομάδα του δικού του βεληνεκούς, αλλά απέναντι στην ΑΕΚ.
Μάλιστα, το 2-2 τον αδικεί, καθώς θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμη και με τη νίκη από τη Ριζούπολη, όντας καλύτερος από την Ένωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σίγουρα η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε, είχε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες για γκολ, όμως και ο Βόλος στο 94’ με τον Μπαρτόλο έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να «δραπετεύσει» με το «τρίποντο» από το «Γ. Καμάρας».
Οι «κυανόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν από τον Τάνκοβιτς στο 3’ με απευθείας χτύπημα κόρνερ και κατάφεραν γρήγορα να γυρίσουν το ματς, με δύο έξοχα τέρματα από τους Φεράρι (σουτ) και Ουάρντα (κεφαλιά).
Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο κι αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή μελέτη του αντιπάλου από την πλευρά των παικτών του Βόλου.
Δυσκόλεψαν πάρα πολύ την ΑΕΚ με τον τρόπο παιχνιδιού τους και σε καμία περίπτωση δεν έπαιξαν παθητικό ποδόσφαιρο μετά το 1-2, με στόχο να κρατήσουν το υπέρ γι’ αυτούς σκορ. Αγωνίστηκαν επιθετικά, ακόμη κι όταν η «Ένωση» ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ανσαριφάρντ και βγήκε μπροστά για να πάρει τη νίκη. Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ στη Ριζούπολη φέτος ο Βόλος έχει πετύχει πέντε τέρματα σε δύο παιχνίδια, αν υπολογίσουμε και τα τρία που σημείωσε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις