Σπουδαία πρόκριση με ανατροπή και τεσσάρα ο Νηλέας επί του Αλμυρού

Σπουδαία νίκη-πρόκριση της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα επί του ΓΣ Αλμυρού, για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ πανηγύρισε η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-1 τον ΓΣ Αλμυρού.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν o Αποστολίδης ανέτρεψε τον Μπιφάνη που βρίσκονταν σε θέση τετ α τετ, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Ροδοβίτη και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ στο 39′ με κεφαλιά του Σιόβα. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος είχαν τρία δοκάρια με τους Κλουκουτάρα (12′), Τσάνιου (25′) και Σιόβα (28′).

Στο 57′ ο Ροδοβίτης ισοφάρισε με κεφαλιά για τον Νηλέα. Δύο λεπτά αργότερα ο Καλαφατάκης έκανε την ολική ανατροπή, γράφοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους. Στο 85′ ο Γκογκινούδης ευστόχησε με πέναλτι για το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μάρκου στο 90′.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέας: Γώγος, Καλαφατάκης 75ʼ Μάρκο), Μούτος 87ʼ Ζαρίφης), Ροδοβίτης, Ζιώγας, Παρασχάκης, Γκογκινούδης, Μπαρδάνι 75ʼ Κ. Μαλλιαρός), Μπιφάνης 70ʼ Παναγιωτόπουλος), Κουβαράς 70ʼ Μαντάνης), Σίμος.
ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Τσάνιος, Πάνου, Αποστολίδης, Λάμπος (65ʼ Καραγεωργόπουλος), Φιλοσόγλου (57ʼ Πέτσας), Γοδενόπουλος, Κρανάς, Σιόβας, Κλουκουτάρας, Τσιάτσιος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις