Στα “πιτς” Ρόβας, Καντούτσης και Παπαδόπουλος

Η ατυχία – αν και η επαναλαμβανόμενη κακοτυχία… προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο των κυανολεύκων – χτύπησε και πάλι το στρατόπεδο της Νίκης Βόλου, καθώς εκτός των δύο βαθμών που άφησε στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, μέτρησε και τρεις τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Στο 33’ ο Ρόβας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας τη θέση του στον Μακένγκο. Η πρώτη διάγνωση είναι θλάση στον δικέφαλο και μένει να εξεταστεί το μέγεθος του τραύματος στη μαγνητική που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός για περίπου 15-20 μέρες.

Στο 88’ ο Καντούτσης αισθάνθηκε τράβηγμα στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Παπαδήμα για να γλιτώσει τα χειρότερα. Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση του γιατρού πρόκειται για διάταση στον δικέφαλο αλλά η ακριβής διάγνωση θα γίνει μετά τη μαγνητική που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Εφόσον επιβεβαιωθεί η πρώτη διάγνωση τότε ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες.

Τρίτος μυϊκός τραυματισμός, αυτός του Θοδωρή Παπαδόπουλου, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο ψηλά στο πόδι με τη πρώτη διάγνωση του γιατρού να κάνει λόγο για διάταση ορθού μηριαίου. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των κυανολεύκων θα υποβληθεί επίσης σε μαγνητική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του τραύματός του. Στην περίπτωσή του η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία από τις προπονήσεις για χρονικό διάστημα περίπου μίας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις