Στα όρια της η Άντερλεχτ με Βράνιες

Ημερομηνία λήξης φαίνεται ότι θα έχει η θητεία του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ.

Έχοντας υποπέσει ήδη σε αρκετά παραπτώματα, ο Βόσνιος φέρεται να έφερε στα όρια του τον σύλλογο μετά και το ροζ σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη με τη Γελένα Καρλεούσα.

Θεωρείται βέβαιο λοιπόν από τα ΜΜΕ της χώρας ότι ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει το συγκεκριμένο θέμα, ο σύλλογος θα επιδιώξει την αποδέσμευσή του (είτε με μεταγραφή, είτε ακόμα και με λύση συμβολαίου).

Σε επίσημο επίπεδο πάντως η Άντερλεχτ τηρεί προς το παρόν στάση αναμονής, με τον αθλητικό διευθυντή, Μίκαελ Βερσούρεν να αναφέρει σχετικά με το θέμα του σκανδάλου:

«Μόλις τα διάβασα κι εγώ όλα αυτά. Θα δούμε πόσα είναι αλήθεια και πώς αντιδράσουμε. Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα επειδή δεν έχω όλες τις πληροφορίες ακόμα».

Όσο για το γεγονός ότι ο Βράνιες απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης (κάτι που θεωρήθηκε πρόφαση και ένδειξη ότι επίκεινται εξελίξεις), ο Βερσούρεν διέψευσε κάτι τέτοιο, λέγοντας:

«Ήταν πραγματικά άρρωστος. Οι αιματολογικές του εξετάσεις δεν ήταν καλές, οπότε τον παρακολουθούμε. Περιμένω ενημέρωση από τον γιατρό και τον προπονητή για το πότε θα είναι διαθέσιμος ξανά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις