Στην Αγριά η Νίκη με Κομοτηνή – “Ανέτοιμο” για αγώνες το Κλειστό της Νέας Ιωνίας

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς θα διεξαχθεί ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (National League 1), με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κομοτηνής, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ.. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της βολιώτικης ομάδας το Κλειστό της Νέας Ιωνίας δεν είναι ακόμη έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες.

Οι κυανόλευκοι πριν από έναν μήνα υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους στο Κύπελλο, φιλοξενώντας τον ίδιο αντίπαλο, διότι και τότε το γήπεδο δεν ήταν έτοιμο…

Για εκείνη την αναμέτρηση η Νίκη είχε εκδώσει ανακοίνωση, ελπίζοντας πως όλα θα είναι έτοιμα για την επόμενη αναμέτρηση. Ωστόσο, μετά από έναν μήνα το Κλειστό παραμένει ανέτοιμο για αγώνες.

Η ανακοίνωση για τον αγώνα Κυπέλλου, στις 11 Σεπτεμβρίου:

“ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έπειτα από συζήτηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποφασίζει ο σημερινός αγώνας να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.
Λόγω των εργασιών που γίνονται στο Κλειστό και δεδομένου του γεγονότος ότι δεν έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα έγγραφα επάρκειας, για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να παραβρεθούν θεατές στις κερκίδες του γηπέδου.
Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση από τον κόσμο μας και ευελπιστούμε να είναι όλα έτοιμα στο επόμενο παιχνίδι”.

 

Η ανακοίνωση για το ματς πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Κομοτηνής:

“Στην Αγριά για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα!
Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν θα δώσει η Νίκη Βόλου αυτό το Σάββατο (12/10, 17:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς, καθώς η φυσική μας έδρα δεν είναι ακόμη έτοιμη για αγώνες.
Σε ένα πολύ δύσκολο ματς που έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνής, μια πολύ δυνατή ομάδα με κοινούς στόχους, που μας νίκησε στο παιχνίδι του Κυπέλλου, η ομάδα μας θα παλέψει για την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της National League 1.
Προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να μετατρέψουν το Κλειστό της Αγριάς σε μια “καυτή” έδρα, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
Και φέτος σε θέλουμε δίπλα μας!
* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας
*** Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις