Στην Αγριά η Νίκη με τη Γέφυρα

Δεύτερο ματς έδρας για τη Νίκη και δεύτερο ματς που θα υποχρεωθεί να “ξεσπιτωθεί”, αντιμετωπίζοντας τον Μορφωτικό Γυμναστικό Σύλλογο Γέφυρας στο Κλειστό της Αγριάς. Αν συμπεριλάβουμε και τον αγώνα Κυπέλλου, τον οποίο οι κυανόλευκοι έδωσαν κεκλεισμένων των θυρών, λόγω έλλειψης πυρασφάλειας στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, τότε είναι εύκολα αντιληπτό ότι η Νίκη θα αγωνιστεί με …πρόβλημα έδρας για τρίτο παιχνίδι.

Το ματς της Αγριάς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου στις 4 μ.μ., με τη βολιώτικη ομάδα να θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη.

Η σχετική ενημέρωση του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου:

Στην Αγριά για την επιστροφή στις νίκες!
Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η ομάδα μας αυτό το Σάββατο (26/10, 16:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς, καθώς η φυσική μας έδρα δεν είναι ακόμη έτοιμη για αγώνες.
Σε ένα πολύ δύσκολο ματς που έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, απέναντι στην Γέφυρα, μια πολύ δυνατή και νεανική ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 3 νίκες, η Νίκη Βόλου θα παλέψει για το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα, που θα την ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα.
Προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να μετατρέψουν το Κλειστό της Αγριάς σε μια “καυτή” έδρα, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
Και φέτος σε θέλουμε δίπλα μας!
* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας
*** Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις