Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Μπαρμπάρο

Την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Αλεχάντρο Μπαρμπάρο, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο 32χρονος εξτρέμ κατά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Ηλιούπολη.

Αναλυτικά:

«Παίκτης της ομάδας μας ο Barbaro!

Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Alejandro Barbaro. O Alejandro γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1992 στην Αργεντινή και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Banfield. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην All Boys και τη San Lorenzo, πριν μεταγραφεί στη Nacional της Ουρουγουάης. Ακολούθησε η μετακόμιση του στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός και στην Καρμιώτισσα. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της ρωσικής SKA Khabarovsk. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Κολομβία όπου έπαιξε με τις Medellin, Deportivo Pastor και Once Caldas, ενώ ενδιάμεσα μεσολάβησε η επιστροφή του στην Κύπρο για τον Άρη Λεμεσού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης. Να σημειωθεί πως μέτρα συνολικά πέντε συμμετοχές με την Κ-17 και Κ-20 με την Εθνική Αργεντινής.

Alejandro καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις