Στην Ανόρθωση ο Λογοδότης

Την απόκτηση του 22χρονου shooting guard, Παναγιώτη Λογοδότη, ανακοίνωσε η Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Στα κυανέρυθρα τη νέα σεζόν ο 22χρονος Παναγιώτης Λογοδότης που συμφώνησε σε όλα με την νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική Ανόρθωση.
Ο Λογοδότης, είναι 22 χρονών, αγωνίζεται ως shooting guard, διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και για το δυναμικό του παιχνίδι καθώς και για την έφεση στο σκοράρισμα. Αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει τις φανέλες του Έσπερου Καλλιθέας(Β’ Εθνική), του Μίλωνα(Γ’ Εθνική), του Μανδραικού(Γ’ Εθνική) και πέρυσι του Ολυμπιακού Βόλου(Γ’ Εθνική).
Ο δυναμικός αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου, όντας ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Με την προσθήκη του Λογοδότη, έχει προηγηθεί και η ανακοίνωση ανανέωσης των Παρασκευά, Σιμάκη, Σταθούρου, Ζησόπουλου, η Ανόρθωση δείχνει να υπολογίζει στους Βολιώτες ταλαντούχους αθλητές ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι 4 παίχτες που έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο και υπολείπονται οι λεπτομέρειες για τα δελτία τους.
*Στην φωτογραφία ο Λογοδότης με τον γενικό αρχηγό κ. Καλαμπούκα Κώστα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις