Στην SL2 η Κοζάνη

H Κοζάνη νίκησε εντός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 1-0 και ανέβηκε στους 12 πόντους, εξασφαλίζοντας την άνοδο στην SL2, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 5 πόντους.

H Kοζάνη είχε στην αρχή του αγώνα τον έλεγχο και είχε φάση με τον Κυριάκη στο 15′ λεπτό με πλασέ από κοντά, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Καραγκιόζης, ενώ το σουτ του Αποστολίδη στο 18′ λεπτό, πήγε άουτ. Στο 29′ λεπτό, ο Τηλυκράτης είχε σέντρα του Καταγή, αλλά ο Κατσής δεν βρήκε την μπάλα για πολύ λίγο. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με το σουτ του Νιάσε στο 33′ λεπτό, ενώ έκαναν το 1-0 με το σουτ του Αποστολίδη που πήγε στο παραθυράκι στο 42′ λεπτό. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 1-0 για την Κοζάνη.
Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με το σουτ του Κανούλα στο 55′ λεπτό, το οποίο απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας Παρδαλός, αλλά και την κεφαλιά του Κανούλα στο 66′ λεπτό μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πάνου. Η Κοζάνη ήταν αποτελεσματική στα επόμενα λεπτά, διατήρησε το προβάδισμα της και νίκησε εντός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 1-0.

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Λάμπογλου (57′ Παπαδόπουλος), Γιαλαμίδης, Βοριαζίδης (75′ Μπίντσης), Μπακάλης, Νιάσε, Κανούλας, Παπαργυρίου, Αποστολίδης (57′ Καραγιάννης), Μαραγκός.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Καταγής, Σκιαδάς, Ζδράβος, Σοροβός, Κάρλος Εντουάρντο, Κυριάκης, Περιστέρης, Κάτσης.

 

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις