Στο ίδιο τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα αδέλφια Τασιά

Στο τμήμα Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εισέρχονται τα αδέλφια Τασιά, τμήμα που αποτελούσε την πρώτη τους επιλογή. Ο Παύλος γεννημένος το 2000 και ο Νίκος το 2002 είχαν τον ίδιο στόχο και οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς μετά από πολύ προσπάθεια και συστηματικό διάβασμα.

Ο Παύλος Τασιάς, έχοντας ανδρωθεί στις ακαδημίες της Νίκης από 4 ετών μέχρι και στα 18 του, αποτελούσε μέλος της τριπλέτας των τερματοφυλάκων της ομάδας μέχρι και την προπέρσινη σεζόν, όταν και αποφάσισε να αφοσιωθεί στον στόχο να πετύχει την εισαγωγή του στο τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας της επιλογής του. Έχει αγωνιστεί στην Κ15 της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ ενώ αποτέλεσε και τον υπερασπιστή της εστίας των Νέων Αθλητών μέχρι και την ποινή αποκλεισμού τους από τα πρωταθλήματα. Ο Παύλος Τασιάς, εισήλθε στο τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας με την 4η καλύτερη επίδοση.

Ο Νίκος Τασιάς φόρεσε τη φανέλα των ακαδημιών της Νίκης για τρία χρόνια, αλλά έχοντας από νωρίς ορίσει τις προτεραιότητές του, αφοσιώθηκε στον στόχο της εισαγωγής του στο Πανεπιστήμιο και κατάφερε με την πρώτη προσπάθεια να περάσει στο τμήμα της επιλογής του.

Η συντακτική ομάδα του goalpost.gr εύχεται στους δύο νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις